Laser machine trainingen

Basis training bij levering

MetaQuip geeft bij iedere machine altijd een korte uitleg hoe de machine te gebruiken, zodat u eenvoudige lasersnij- en laser graveer bewerkingen zelf kunt uitvoeren, echter in de meeste gevallen is het aan te raden om een uitgebreidere training te volgen. In deze training gaan we dieper in hoe de lasersoftware te gebruiken, zodat u ook moeilijkere opdrachten zelf kunt uitvoeren, uw machine leert onderhouden en schoonmaken. Deze training kan bij MetaQuip of op uw locatie worden georganiseerd. Informeer naar de mogelijkheden.

Installatie van uw laser machine

MetaQuip kan naast levering ook de installatie van uw lasermachine doen, zodat u zeker weet dat alles goed is aangesloten en de machine ook goed uitgelijnd staat zodat u perfecte snij- en graveer resultaten heeft. In de meeste gevallen combineren we de installatie met de machine training.

Opleidingspakket voor scholen

MetaQuip biedt scholen een uitgebreid lespakket zodat u snel aan de slag kunt met de lasermachine. Het lespakket bouwt stap voor stap op in moeilijkheid en laat uw scholieren of studenten kennismaken met de mogelijkheden van digitaal ontwerp en directe realisatie. Een groot voordeel van laserbewerkingen t.o.v. bijvoorbeeld 3D printen is dat de meeste laserbewerkingen binnen een paar minuten klaar zijn. Dus direct zichtbaar resultaat.

Technische functies
nl_NLDutch