Advies bij het kiezen van een laser machine

MetaQuip gelooft in eerlijk advies. Wij helpen u graag met het vinden van de meest geschikte machine voor uw toepassing. U kunt een eerste globale indruk krijgen van het soort lasermachines via de MetaQuip keuzehulp. Ga naar de keuzehulp..

MetaQuip is scherp op veiligheid

Laser machines gebruiken hoge laservermogens voor snijden of graveren. In een aantal machines wordt zichtbaar laserlicht gebruikt, in een aantal gevallen onzichtbaar laserlicht. Het is in ieder geval altijd goed opletten, want dit soort laserlicht op huid of in de ogen kan zeer schadelijk zijn. Wij nemen laserveiligheid serieus en hebben ervoor gezorgd dat onze machines voldoen aan de CE machinerichtlijnen. Lees meer over laserveiligheid en CE machinerichtlijnen…

Bekijk mogelijkheden samen met onze technische engineers

In een aantal gevallen is het niet meteen duidelijk welke machine u nodig heeft voor uw specifieke toepassing, kunt u de juiste machine niet vinden of u twijfelt. In deze gevallen staan de technische experts van MetaQuip klaar om u te ontvangen en samen uit te zoeken of onze machines passen bij uw wensen en eisen.

Stuur uw digitale bestanden, voorwerpen of materialen

U kunt ons altijd uw materiaal sturen dan kijken wij hoe uw digitale snij (dfx of ai) bestand of graveerbestand op uw materiaal of voorwerp afgebeeld worden. MetaQuip zoekt dit kostenloos voor u uit. Daarna is een logische vervolgstap om een afspraak te maken voor een demonstratie.

Speciale lasermachines

Er zijn een aantal toepassingen waarbij standaard machines niet voldoen. U wilt lasersnijden, lasergraveren, markeren of laserlassen en kunt de juiste machine niet vinden of bestaande machines dienen aangepast te worden. Ook in dat geval kunnen wij u helpen. Een aantal voorbeelden ziet u onder MetaQuip Projects.

CO2 Lasersnijder voor hout
nl_NLDutch