Resellers & Partners

MetaQuip gelooft in samenwerking. Hierdoor kunt u ook dichtbij huis de mogelijkheden van onze machines zien en samen met onze partners kunnen we nieuwe toepassingen en innovaties snel introduceren. Hierbij een overzicht van onze huidige partners & resellers.

MetaQuip Laser Machine Distributeurs

Lay3rs 3D Printing
Nederland, Eindhoven
Lay3rs BV…

Lay3rs BV

Franky VanHooren Polyester
België, Brugge
Franky Vanhooren Polyester..

3D In The Box
België, Dilbeek
3dinthebox.eu..

Ook distributeur worden?

MetaQuip zoekt zowel voor binnen als buitenland nog naar betrouwbare distributeurs en agenten. Lange termijn relaties met betrouwbare gedreven partijen. MetaQuip biedt een groeiend product portfolio van producten gericht op de maakindustrie en aanverwante services. MetaQuip heeft een hoogwaardig, CE gecertificeerd en laser veilig product portfolio en kan snel technisch hoogwaardige service en ondersteuning leveren bij zowel de klant als in de fabriek in de vorm van aanpassingen, uitbreidingen of verbeteringen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontwikkelpartners

Op zoek naar nieuwe toepassingen of applicaties? Realisatie van nieuwe machines of delen ervan? MetaQuip is een betrouwbare partner met veel technische kennis en kunde om snel en efficiënt nieuwe concepten en ideeën om te zetten in maakbare en betaalbare machines en oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden voor samenwerking met MetaQuip.

LAPROCON
LAPROCON is een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van lasertechnologie en laserveiligheid. Laprocon…

Laprocon laserveiligheid

SERATECH
Seratech is gespecialiseerd in machinebouw op maat.
Seratech…

1k3 BV
1K3 BV levert industriële process ontwikkel services. Combinaties van hardware en software oplossingen die meteen inzetbaar zijn.

nl_NLDutch