+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Team MetaQuip

Robert van den Broek

Bedrijfsleider
Robert staat voor service, kwaliteit, eerlijkheid onder het mom doe wat je zegt en zeg wat je doet. Voor MetaQuip was Robert binnen Artex een Hunter Douglas company werkzaam als senior sales en project support en export manager.

Robin Lecoeur

Chef Werkplaats
Robin organiseert samen met het team het laser machine productieproces binnen MetaQuip. Robin is verantwoordelijk voor aansturing van het team, planning, coördinatie van leveringen/support en springt bij waar nodig.

Jessica Dielissen

Jessica Dielissen

Office Manager
Jessica zorgt ervoor dat alles binnen MetaQuip soepel blijft lopen. Jessica ondersteunt Robert en de rest van het team en zorgt dat zaken niet tussen wal en schip vallen.

Remco Verheijen

Remco Verheijen

Commercieel Technicus
Remco is commercieel technicus binnen MetaQuip. Remco is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Remco demo’s, trainingen en cursussen.

Anthony Staals

Anthony Staals

Technicus
Anthony is technicus binnen MetaQuip. Anthony is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Anthony demo’s, trainingen en cursussen.

Bart Schoonen

Technicus
Bart is technicus binnen MetaQuip. Bart is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Bart demo’s, trainingen en cursussen.

Milano Bubalo

Junior Technicus
Milano is junior technicus binnen MetaQuip. Milano is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service.

Daniel Schoeren

Technisch Projectleider
Daniel is verantwoordelijk projectmanager voor de MetaQuip innovaties en klantspecifieke maatwerk oplossingen..

Paul Lenders

Paul Lenders

Engineer  / Constructeur
Paul is ontwerp engineer en constructeur bij MetaQuip. Paul houdt zich ook bezig met het ontwerp van de nieuwe machines en realisatie van nieuwe features en functies.

Miracle Tan

Miracle Tan

Inkoop / Quality control
Miracle is de spin in het web voor MetaQuip China. Ze beheert de relaties met de leveranciers, quality control van de machines en vormt de brug tussen tussen het technische team in Europa en China. 

Christophe Dumoulin

Technicus
Christophe is technicus binnen MetaQuip. Christophe is verantwoordelijk voor jobbing, inspectie en klaarmaken van inkomende machines en  uitlevering.

Matthijs van Esch

Matthijs van Esch

Technicus / Engineer
Matthijs is ontwerp engineer en technicus bij MetaQuip.  Naast inspecties van inkomende machines, uitlevering en service houdt Matthijs zich ook bezig met de nieuwe machines en realisatie van nieuwe features en functies.

Bart van Eerdt

Junior Technicus
Bart is junior technicus binnen MetaQuip. Bart is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service.

Roel Slegers

Technicus / Engineer
Roel is ontwerp engineer en technicus bij MetaQuip. Naast inspecties van inkomende machines, uitlevering en service houdt Roel zich ook bezig met ontwikkeling en realisatie van nieuwe features en functies.

MetaQuip Raimond Dumoulin

Raimond Dumoulin

Laserexpert & inkoop
Raimond heeft veel ervaring in innovatieve product en proces ontwikkeling opgedaan bij NXP Semiconductors, Philips en 2M. Raimond heeft ruime ervaring met het zakendoen in China. Raimond is binnen MetaQuip de laserexpert zowel op gebied van de machines als de bijbehorende processen en applicaties.

Barry Peet

Resellers & New business
Barry heeft de afgelopen 10 jaar een software bedrijf gehad en was toe aan wat nieuws. Barry heeft een passie voor business en nieuwe mogelijkheden van technologie. Barry kijkt altijd hoe bestaande oplossingen en processen beter en slimmer gemaakt kunnen worden door inzet van slimme software.

Coen Lauwerijssen

Marketing, Quality & Finance
Coen heeft ruime ervaring in productontwikkeling. Binnen Philips was Coen als project en product manager altijd bezig met het creëren van nieuwe producten en opzetten van nieuwe businesses. Naast MetaQuip is Coen verantwoordelijk voor de productontwikkeling bij 2M Engineering een bedrijf gespecialiseerd in sensor producten.