Leer snijden en graveren met een CO2 laser

Lasergraveren van leer

Degene die thuis jongens hebben rondrennen, herkennen waarschijnlijk de eindeloze stroom aan kapotte broeken door het voetballen en buiten spelen. Het mag misschien ouderwets zijn, maar als we een broek nog kunnen repareren met behulp van een lap leer met een leuk ontwerp, dan doen wij dit nog altijd. Hoe simpel is het om met de lasersnijder een uniek en leuk design op sky of echt leer aan te brengen. Met ontwerpen van de bekende voetbalclubs of z’n eigen naam, creëren we hippe en moderne lapjes waar onze zoon graag weer de straat mee op gaat. Voor moeder maken we het gelijk makkelijk door gaatjes in het leer aan te brengen om het eindeloze gevecht van de naald door het dikke stof te halen op te lossen. Houd wel in het achterhoofd dat als je skyleer gebruik de settings wel lager zet dan bij leer, het blijft immers een toplaagje plastic boven op een drager van stof. Voor het resultaat, zie de foto’s.

Ontwerp van de gravering
Leer lasergraveren
Lasergraveren van het ontwerp
Leren telefoonhoesjes lasergraveren

Stap voor stap leer laser graveren

Leer graveren

Halverwege het leer graveren

Laseren van gaatjes

lasersnijden-van-leer

Vrijsnijden van ontwerp

Lasergraveren leer met CO2 laser

Lasersnijden van leer

Ook lasersnijden van leer gaat heel eenvoudig. Maak een vector tekening wat u gesneden wilt hebben. Plaats het leer en start het programma.

Leer lasersnijden
Leren schoen patroon uitgesneden met laser machine

Offerte, demonstratie of uw eigen materiaal proberen? 

U bent van harte welkom om te kijken of lasertechnologie een geschikte oplossing is voor uw snij of graveer toepassing of applicatie. Neem uw digitale ontwerp of materiaal mee tijdens een demonstratie en we kunnen ter plekke het resultaat bekijken. U kunt het natuurlijk ook opsturen.

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende CO2 lasersnijders en mogelijkheden. Ga naar de lasersnijder overzichtspagina… Deze machines zijn ook geschikt om leer mee te graveren, als ze met een lager laservermogen worden gebruikt.

nl_NLDutch