+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Lasergraveren van rvs naamplaatjes

Hier een aantal voorbeelden van het lasergraveren van rvs naamplaatjes met een fiberlaser. De meeste tekst en plaatjes kunnen direct in de machine worden geïmporteerd, maar we kunnen u ook altijd even op weg helpen om uw plaatjes of tekeningen geschikt te maken voor de machine. Mocht u even willen proberen hoe lasergraveren er op uw materiaal of voorwerp uitziet? Gewoon even bellen en langskomen.

Ook in kleur of zwarter

Onderstaande voorbeeld is een blanke gravering. Met een fiberlaser is het ook mogelijk om een gravering in kleur te maken tot diep zwart toe. Voor scanbaarheid van QR codes en zichtbaarheid van logo’s typenummers is dit erg interessant.

Voordeel van laser graveren met een fiberlaser

De gravering zit echt in het metaal en gaat er nooit meer af. Lasergraveren met een fiberlaser werkt super snel: leg het te graveren object onder de fiberlaser, en start het laserproces. afhankelijk van de grootte van het logo, de tekst of de QR code is in de meeste gevallen de gravering ruim binnen de 15 seconden klaar. Wilt u dieper: dan laat u de fiberlaser nogmaals dezelfde afbeelding graveren of u gebruikt een fiberlaser met meer vermogen.

Voorbeelden van lasergraveren van rvs naamplaatjes met een fiberlaser

Lasergraveren van rvs naamplaatjes met een fiberlaser

Lasergraveren van rvs naamplaatjes met een fiberlaser

Lasergraveren van rvs naamplaatjes met een fiberlaser

Gebruikte laser machine

In onderstaande voorbeeld is een industriële fiberlaser gebruikt. Deze is snel in te stellen wat betreft focushoogte wat met name interessant is voor toepassingen waar veel gewisseld wordt tussen hoogte van objecten. Deze machine heeft een omhooggaande schuifdeur waardoor deze machine snel te openen is. Uitermate geschikt voor industriële toepassingen.