+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Lasergraveren sleutelhanger

Snel een of 100k sleutelhangers graveren gaat heel snel met een fiberlaser markeermachine. Hierbij een klein testje op metalen sleutelhangers die we ter promotie ingekocht hebben in China.

Stappenplan

Maak een digitaal ontwerp van de tekst, het logo of de afbeelding die u wilt graveren. Voor de graveringen op het leer wordt hier een CO2 laser gebruikt en voor de gravering op het metaal een fiberlaser. Hier is een hele compacte fiberlaser gebruikt die eenvoudig past op ieder bureau. Deze worden vaak door juweliers ingezet.

Het graveren zelf is in 5 seconden gebeurd. Om snel grootte aantallen te kunnen graveren is het met name van belang dat je snel een sleutelhanger meteen goed kunt positioneren. Hiervoor gebruiken we een op maat gemaakte houder van eigen ontwerp. Natuurlijk kunnen we u bij het lasergraveren van sleutelhangers ook ondersteunen met het maken van een geschikte houder, of andere aanpassingen die nodig zijn om productie te draaien.

Voorbeelden van lasergraveren sleutelhanger met een fiberlaser

Gebruikte machines

In bovenstaande voorbeeld is voor het leer een CO2 laser gebruikt, de Desktop CO2 laser machine LITE2+ om precies te zijn. Het metaal is met een desktop fiberlaser gegraveerd, met een luchtfilter om te voorkomen dat schadelijke deeltjes ingeademd kunnen worden.