+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Lasergraveren relatiegeschenken

Lasergraveren relatiegeschenken is goed te doen met een laser machine.

Welke relatiegeschenken kunt u lasergraveren?

Bijna alle relatiegeschenken zijn te laser graveren. Een groot aantal materialen is met een CO2 laser te graveren en de rest (met name metalen) met een fiberlaser. Met een fiberlaser is het ook mogelijk om de kleur van de gravering te variëren. Wat betreft het soort relatiegeschenken die u kunt laser graveren aan pennen, USB sticks, sleutelhangers, of andere voorwerpen in (edel) metaal, kunststof, hout of leer (pennenhouders, riemen). Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om graveringen in fleece stof te maken.

Stappenplan

U dient eenmalig de laser machine in te stellen. Daarna plaats u het te graveren object en start u het laser proces. Met een CO2 laser kan een gravering iets langer duren, maar met een fiberlaser is de gravering in de meeste gevallen binnen een paar seconden gezet. Aanpassen van tekst is eenvoudig te doen, maar ook eigen grafische ontwerpen kunt u makkelijk op ieder voorwerp zetten.

Fiberlaser voor snelheid en hoge resolutie

Voordeel als u dit doet met een fiberlaser laser graveermachine is dat de resultaten echt heel strak zijn met een super professionele hoge resolutie. De foto’s hier waren binnen 3 minuten allemaal gemaakt, waarbij het invoeren van de namen nog het meeste tijd kostte.

Gebruikte machine

Bovenstaande pennen zijn met een open fiberlaser gegraveerd. Dit was een serie van 50.00 pennen waarbij tijd per gravering van belang was. Het voordeel van een open bed fiberlaser is dat een object heel snel te plaatsen en weer te verwijderen is. Met een open bed laser dient u zelf de laserveiligheidsmaatregelen te treffen (zoals laserbril verplichting en dergelijke). De pennen werden in een speciale houder gelegd en daarna per 3 gegraveerd.