+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Laser machine distributeurs & partners

MetaQuip gelooft in samenwerking. Hierdoor vindt u een overzicht van laser machine distributeurs & partners waarmee we samenwerken. Bij de distributeurs kunt u ook dichtbij huis de mogelijkheden van onze lasermachines zien en samen met onze partners kunnen we nieuwe toepassingen en innovaties snel ontwikkelen en introduceren. Hierbij een overzicht van onze huidige laser machine distributeurs en partners.

BOFA

BOFA levert industriële luchtfilters van hoogwaardige kwaliteit. Voor iedere toepassing hebben we een geschikte oplossing.

Lightburn

MetaQuip werkt voor de CO2 laser machines nauw samen met Lightburn.

Lightburn laser software…

Golden laser

Voor de fiber laser snijders heeft MetaQuip een actieve samenwerking met Golden laser een gevestigde aanbieder van hoogwaardige en innovatieve machines.

MetaQuip Laser Machine Distributeurs

Lay3rs 3D Printing

Nederland, Eindhoven
Lay3rs BV…

Lay3rs BV

Franky VanHooren Polyester

België, Brugge
Franky Vanhooren Polyester..

3D In The Box

België, Dilbeek
3dinthebox.eu..

Ook laser machine distributeur worden?

MetaQuip zoekt zowel voor binnen als buitenland nog naar betrouwbare distributeurs en agenten. Lange termijn relaties met betrouwbare gedreven partijen. MetaQuip biedt een groeiend product portfolio van producten gericht op de maakindustrie en aanverwante services. MetaQuip heeft een hoogwaardig, CE gecertificeerd en laser veilig product portfolio en kan snel technisch hoogwaardige service en ondersteuning leveren bij zowel de klant als in de fabriek in de vorm van aanpassingen, uitbreidingen of verbeteringen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontwikkelpartners

Op zoek naar nieuwe toepassingen of applicaties? Realisatie van nieuwe machines of delen ervan? MetaQuip is een betrouwbare partner met veel technische kennis en kunde om snel en efficiënt nieuwe concepten en ideeën om te zetten in maakbare en betaalbare machines en oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden voor samenwerking met MetaQuip.

Laprocon

LAPROCON is een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van lasertechnologie en laserveiligheid. Laprocon…

Laprocon laserveiligheid

Seratech

Seratech is gespecialiseerd in machinebouw op maat.
Seratech…

1k3

1K3 BV levert industriële process ontwikkel services. Combinaties van hardware en software oplossingen die meteen inzetbaar zijn.