Waar staat MetaQuip voor?

MetaQuip levert laser machines

Machines van hoge kwaliteit

Machines die veilig gebruikt kunnen worden

Machines tegen een eerlijke prijs

Service & support

Wij vinden dat naast het leveren van machines het leveren van goede service en support minstens net zo belangrijk is. We trainen en installeren en wanneer er problemen zijn willen we die op.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze machines opgebouwd uit hoogwaardige kwaliteit onderdelen in een robuuste behuizing. Daarnaast worden alle binnengekomen machines zorgvuldig gecontroleerd en getest. Hierdoor kunnen we met alle zekerheid garanderen dat onze machines van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Innovatie en maatwerk

Naast standaard oplossingen levert MetaQuip ook maatwerk en ontwikkelt MetaQuip ook volledig nieuwe laser machines voor specifieke toepassingen. Ook leveren we proces ondersteuning en maken we aanpassingen en tools op machines zodat ze makkelijker te gebruiken zijn.

Scherpe prijs/kwaliteit verhouding

MetaQuip heeft een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Daarnaast uit deze kwaliteit zich in onze 24/7 service en de training die wij aanbieden. Allemaal voor een scherpe prijs.

Installatie en training

Tijdens de basistraining leert u hoe om te gaan met uw lasermachine zodat u snel zelf meteen aan de slag kunt. Daarnaast weet u na de training precies welke instellingen u moet gebruiken om u producten naar wens te snijden of graveren. De training kan zowel aangeboden worden op uw locatie of in onze demonstratieruimte.

Professioneel advies

Onze vakkundige adviseurs, technisch installateurs en systeemtrainer zijn van hoog niveau. Zij staan u graag ter woord voor al uw vragen omtrent het onze laser snij- en graveermachines en de bijbehorende software.

FC1510 productie lasersnijder metaal
nl_NLDutch